Shopoholic

Kuieren door winkelstraten

Hoort een dagje shoppen voor jou bij vakantie? Provinciestadjes als Hoogstraten, Brasschaat en Schoten zijn lekker dichtbij en kunnen menig vrouwenhart bekoren. Kuier je toch liever door de winkelstraten van een echte modestad? Trek dan naar Antwerpen of Breda: met de trein ben je er in een kwartiertje. 

En als je helemaal loose wil gaan, dan ligt het walhalla voor shopoholics op twintig minuutjes rijden van bij ons: het Wijnegem Shoppingcenter met meer dan 250 winkels onder één dak.

Hou je toch meer van het authentieke? Bezoek dan één van de vele plaatselijke marktjes. Er is voor ieder wat wils in de buurt.

Markten

Winkelen zoals weleer

Op maandag kan je in Brasschaat over de markt kuieren.

In Wuustwezel, Sint-Job en Turnhout is er een kleine markt op woensdagvoormiddag.

Op donderdagvoormiddag kan je verse groenten en fruit kopen op de markt in Sint-Lenaarts. Ook voor vis en bakkerswaren kan je hier terecht. En voor wie niet schuw is van passen achter een gordijntje: er zijn ook heel wat kramen met kleding.

Op zaterdag- en zondagvoormiddag kan je in Schoten over de markt slenteren, maar de markt van zondag is minder uitgebreid.

In Antwerpen kan je elke dag naar de bloemenmarkt, op zaterdag naar de exotische markt en op zondag naar de vogeltjesmarkt.

In Heist-Op-Den-Berg is er een grote rommelmarkt op zondagvoormiddag.

Overzicht markten
Wine & Spirits Follow us on instagram