Workation

Werken in een vakantiesetting

Heb je ruimte nodig in je hoofd of in je geest? Breek dan eens met de dagelijkse routine en het  traditionele kader en ga voor een paar dagen op workation. Ga voor ‘out of the office’ en kom zo beter tot ‘out of the box’…

Werken in een vakantiesetting zorgt automatisch voor meer creativiteit en meer werkplezier. Neem een frisse ochtendduik of doe een dauwtrip voor je inlogt op je laptop. Maak een stevige boswandeling tijdens je pauze of spring op je fiets na het avondmaal… Kortom; laad je batterijen optimaal op tijdens je vrije momenten.

Wil je tijdens je werkdag ook individueel aan de slag? Vier van de vijf kamers zijn voorzien van een werktafel. Ideaal voor wie zich af en toe even wil afsluiten van alle prikkels. Verder kan er gewerkt worden aan de grote tafel in de woonkamer, aan de hoge tafel in de keuken of aan de tuintafel op het terras.

Aangezien je ook blijft overnachten, beschik je met je team over de hele woning.

PictogramKoffie

drank

PictogramProjectie

beamer

PictogramPersonen

12 personen

WeynhovenVakantiehuisWifi

wifi

PictogramParking

parking

FlipChart

flipchart

Work-out-side

Een creatieve geest in een gezond lichaam

Onderbreek je werkdag met een work-out aan de zwemvijver of in de wijngaard en maak via beweging je geest vrij. Wij werken samen met een professionele personal coach die small group work-outsessies initieert. Kiezen jullie voor een pittige training of ligt het accent eerder op relaxatie?

De tuin en wijngaard lenen zich ook voor andere activiteiten. Doe een brainstormsessie aan de picknickbanken of werk aan een strategisch plan aan de grote tuintafel…

Gebruik je je pauze liever om een stevige wandeling te maken? Zoek dan het vlakbij gelegen natuurgebied Kooldries op. Je zal versteld staan van dit stukje ongerepte natuur. Of volg het klokkengelui van onze zusters Trappistinnen en duik onmiddellijk achter ons de Brechtse Heide in. Je zal de muren die hun prachtige klooster afscheiden van de buitenwereld al snel in het vizier krijgen.

Ontdek de mogelijkheden

Ideaal voor workation, co-working of als flexplek

Inbegrepen in de huur

Water, koffie & thee met versnaperingen.

Bedlinnen

Vestiaire – ruime woonkamer met grote tafel – cosy zithoek met zicht op groen – ruime leefkeuken met hoge tafel – werkruimte in vier kamers

Weidse tuin – terras – zwemvijver – wijngaard

Catering

Voor het ontbijt bieden we twee formules aan:

– Kleine honger (2 pistolets, mini-croissant, mini-koffiekoekje, kaas & ham, confituur,  yoghurt): 12€ p.p.

– Stevig ontbijt (2 pistolets, grof brood, rozijnenbrood, kaas, gekookte ham, brie met honing, gerookte ham, preparé, zachtgekookt eitje, confituur, choco, speculaaspasta, mini-croissant, mini-koffiekoekje, versgeperst fruitsap): 18€ p.p.

 

Voor de lunch bieden we drie formules aan:

– Weynhoven classic lunch: assortimentje van artisanale broodjes: 15€ p.p.

– Weynhoven old school: verse seizoensoep met toast en broodje 6,50€ p.p.

– Weynhoven green deal: variëteit van frisse salades 20€ p.p.

 

Sluit je de werkdag graag af met een gezellig diner? U kunt terecht bij één van de gerenommeerde restaurants in de buurt.

Mobiliteit

Gratis parkeren op het terrein

Publieke laadpaal op wandelafstand

Treinstation op 4 km afstand

Vlakbij afrit E19

Wine & Spirits Follow us on instagram