Inspirerend samenwerken

Werken in een charmant, huiselijk en groen kader

Natuurlijk daglicht, een groene omgeving en een wijds zicht stimuleren de creativiteit. Dat hoeft geen betoog. Neem je koffiepauze in de wijngaard, doe pootje baden in de zwemvijver of ga een luchtje scheppen in de Brechtse Heide om er nadien weer met een fris hoofd tegenaan te gaan. Bij Weynhoven zijn deze musthaves om focus en creativiteit te houden en te stimuleren een vanzelfsprekendheid.

Bent u als bedrijf op zoek naar een plek waar u met uw team eens ‘out of the office’ kan denken, inspirerend kan vergaderen of brainstormen? Denk je aan een workation? Enkele dagen flexwerken? Co-working ruimte nodig? Weynhoven is een interessante locatie om inspirerend aan de slag te gaan. U beschikt met uw team over een ruime woonkamer, keuken, terras en weidse tuin met zwemvijver.

PictogramKoffie

drank

PictogramProjectie

beamer

PictogramPersonen

12 personen

WeynhovenVakantiehuisWifi

wifi

PictogramParking

parking

PictogramProjectie

flipchart

Work-out-side

Een creatieve geest in een gezond lichaam

Onderbreek je werkdag met een work-out aan de zwemvijver of in de wijngaard en maak via beweging je geest vrij. Wij werken samen met een professionele personal coach die small group work-outsessies initieert. Kiezen jullie voor een pittige training of ligt het accent eerder op relaxatie? Alles is bespreekbaar.

Werkt u bij mooi weer graag buiten? U beschikt over de volledige buitenruimte van de tuin, maar ook in de wijngaard is het inspirerend werken.

Weynhoven grenst aan de Brechtse Heide, een uitgestrekt natuurgebied van 1700 hectare. De ruime tuin en het terras geven een prachtig landelijk vergezicht met akkers, weiden en onze wijngaard als surplus.

Je zal er dus ondergedompeld worden in de rust en de natuur. Met zicht op de wijngaard en met je voetjes in de zwemvijver zal inspiratie vinden vast geen probleem zijn.

Ontdek de mogelijkheden

Ideaal voor co-working, teamvergaderingen en als flexplek

Faciliteiten

inkomhal met vestiaire
ruime woonkamer met grote tafel
cosy zithoek met zicht op groen
ruime leefkeuken
weidse tuin
terras
zwemvijver
wijngaard
parking

Catering

Koffie en thee: 7,50€ p. p. per dag.

Flessen plat water en bruiswater: 7€ per fles.

Voor de lunch bieden we drie formules aan:

– Weynhoven classic lunch: assortimentje van artisanale broodjes: 15€ p.p.

– Weynhoven healthy

– Weynhoven green deal: variëteit van frisse salades 20€ p.p.

Dit zijn enkele voorstellen. Wij denken graag mee na over een formule die aan uw noden voldoet.

Sluit je de werkdag graag af met een gezellig diner? Wij reserveren voor u bij één van de gerenommeerde restaurants in de buurt.

Mobiliteit

gratis parkeren op het terrein

publieke laadpaal op wandelafstand

treinstation op 4 km afstand

vlakbij afrit E19

Wine & Spirits Follow us on instagram